Kjøp gavekort Booking

Autentisk nordnorsk mat på sitt aller beste

Restaurant Smak serverer fantastiske, lokale smaker i en lun, tilbakelent atmosfære. Menyen gjenspeiler Nord-Norge og varierer med sesongene. Vi benytter råvarene når de er på sitt aller beste – helt ferske. Derfor varierer også menyen med årstidene og tilgangen på råvarer.

Hvem er vi?

Smakfulle retter og ypperlig service gjør et besøk hos Restaurant Smak til en uforglemmelig opplevelse.
Restaurant Smak er en hyggelig restuarant med høy kvalitet i fokus. Restauranten drives av Espen og Eva-Linda, begge utdannet kokker. Espen er ansvarlig for det gastronomiske og er restaurantens chef, mens Eva-Linda sørger for at gjestene til enhver tid har rikelig tilgang på deilig mat og drikke.
Begge har jobbet på mange forskjellige plasser i vårt langstrakte land: Fra Svalbard i nord til Stavanger i sør, og har tatt med seg det beste fra hvert sted og skapt et velrennomert restaurantkonsept.

Fersk og kortreist mat

Menyen er satt sammen av de beste råvarene ut i fra sesong og tilgjengelighet og skiftes stadig. Alle rettene tilberedes av førsteklasses kortreiste produkter, og da helst fra lokale gårder. Gårdene vi jobber med er blant annet Jacobsen på Berg, Heggelund Gård, Tovik Bonden, Nordvoll Økologiske Gård, Br. Karlsen på Husøya og Lyngen Reker.
Vi har til enhver tid fokus på å gi våre gjester en unik reise i smaker, uansett anledning og tid på dagen. Det betyr at du kan forvente den samme fantastiske matopplevelsen hos Smak, enten du kommer til lunsj eller middag.